Kenelle ohjaus sopii?

Olet oikeassa paikassa, jos haluat tuoda maailmaan oman juttusi: tapasi nähdä, tehdä ja ajatella. Tiedät, että sinulla olisi paljon annettavaa ja sinulla on tunne, että elämälläsi on jokin syvempi tarkoitus. 

Sielukas uraohjaus auttaa oman tehtävän löytämisessä ja oman polun kulkemisessa.

Miten pääsen alkuun?

Alkuun kannattaa tilata maksuton opas Sielukkaan uran salaisuus. Löydät oppaasta hyödyllisiä näkökulmia elämäntehtävän hahmottamiseen ja pääset tutustumaan sielukkaan uran olemukseen syvemmin.

Jos tunnet kutsun lähteä liikkeelle, seuraava askel on oman tilanteen tutkiminen Sielukas ura -kartoituksen avulla. Kartoituksen voi tehdä täysin itsekseen, mutta siihen sisältyy mahdollisuus saada kirjallista peilausta prosessin tuloksista. Voit varata itsellesi myös konsultaation, johon sisältyy ennakkoharjoitukset sekä henkilökohtainen ohjausaika. Tilaa konsultaatio suoraan ajanvarauksesta.

Kirjoita uusi ura -yksilöohjaus

Kirjallisuusterapeuttinen ohjaus on luova ja intuitiivinen tila solmujen avaamiselle ja eteenpäin kantavan näkymän löytämiselle. Hahmotat, miten monin tavoin sielukas ura voi sinulle avautua. Lue ohjauksesta lisää ja ilmoittaudu täällä.

Jos olet kiinnostunut, varaa veloitukseton tutustumisaika.

Sielukas menestys -kasvumatka

Puoli vuotta kestävä ohjelma tukee sinua kokonaisvaltaisesti haaveittesi toteuttamisessa. Tavoitteesi voi liittyä uralla seuraavan askeleen ottamiseen, suunnanmuutokseen työelämässä, yritykseen tai taiteelliseen projektiin. 

Työskentelen erityisesti: 

  • elämäntehtävälleen omistautuneiden ihmisten kanssa, jotka etsivät tapaa toteuttaa unelmansa niin, että oma olemus ja ihmissuhteet kukoistavat samalla 
  • kirjoittajien kanssa, joilla on halu vaikuttaa – oli sitten kyseessä kaunokirjallinen teos tai asiateksti
  • ihmisten kanssa, jotka pohtivat asioita laajojen aikaperspektiivien kautta ja jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan omaa, sukunsa ja yhteisönsä menneisyyttä

Sielukas menestys tarkoittaa virtaukseen astumista, ja se tuntuu elämän laajentumiselta ja syvenemiseltä samaan aikaan.

Ohjauksessa autan sinua:

  • tuomaan pelon ja epävarmuuden alta lahjasi esiin
  • muuntamaan musertavan itsekritiikin vahvan itsetunnon kivijalaksi
  • ottamaan vastaan intuitiivista tietoa
  • navigoimaan matkan varrella tulevien esteiden ohitse ja löytämään tilanteisiin sisältyvät tärkeät opetukset

Ohjelma sisältää 12 sessiota (60 min, Zoom -videopuhelu joka toinen viikko) sekä tarpeisiisi laaditut kirjallisuusterapeuttiset täsmäharjoitukset. Väliviikkoina voit varata 20 min konsultaatioajan ajankohtaisten kysymysten käsittelyyn.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään pitkäjänteisesti unelmasi toteuttamiseksi, varaa veloitukseton tutustumisaika.

Varaus ei sido sinua mihinkään. Tapaamisessa räätälöidään paketti sinulle sopivaksi ja tehdään sopimus vasta tämän jälkeen.

”Olen kiitollinen näkemyksestäsi ja tavasta, jolla aina pystyit viemään ajatteluani uudelle tasolle. Rakastan eri valmennusmuotoja, joita käytit hyvin luonnollisella tavalla. Minusta tuntui kuin olisin ohjaajan sijaan keskustellut oman itseni viisaamman version kanssa. Suosittelen ohjaustasi kaikille, jotka ovat valmiita katsomaan omia vaikeuksiaan rehellisesti ja jotka haluavat edetä elämässään, projektissaan tai urallaan.”
– Tineke, Espoo