Virittäytyminen kurssiin

Aloittaessasi kurssin olet ottanut askeleen kohti seuraavaa elämäntehtävääsi. Ainakin minusta se on kiehtovin seikkailu, jolle ihminen voi lähteä!

Tällä matkalla syvennämme yhteyttä sieluumme ja todellinen harjoituksemme onkin opetella elämään koko ajan yhä enemmän sielusta käsin.

Sisäinen työskentely on innostavaa ja vapauttavaa – mutta ei pelkästään. Se voi tuoda mukanaan epämiellyttäviä muistoja, tunteita ja tiloja. Se kuuluu asiaan ja on normaalia.

Epämiellyttävän alueen kohtaaminen tuo kuitenkin aina mukanaan lahjoja: tarkempaa näkökykyä, voimaa ja virtaa, avautuvia mahdollisuuksia.

Kirjoittaminen on verraton tapa laajentaa itsetuntemusta ja tuoda esiin reflektoiva, tiedostava, mieli. Yhtä tärkeää tiedostavan ja todistavan mielen kanssa on tuoda sen rinnalle hyväksyntä ja ehdoton rakkaus. Tällöin uskallat nähdä sen, mistä voisit luopua saadaksesi jotakin uutta tilalle. 

Sisältö etenee siinä järjestyksessä kuin teimme livenä matkaa 20.5.-17.6.2021. Viimeisessä osiossa on koottu perustyökalut, joiden avulla voit kirjoittaen luotsata itseäsi eteenpäin sielukkaalla uralla.