Kurssit

Mitä tekisin työni suhteen?

Selkeyttä ja varmuutta seuraaviin askeliin syksyn kursseilta

Oletko sitä ihmistyyppiä, jolla on lukuisia kiinnostuksen kohteita, jotka eivät mitenkään näytä liittyvän toisiinsa ja jolle itsensä toteuttaminen työn kautta on tärkeää?

Tervetuloa joukkoon, meitä on monia!

Sinulle työ ei ole tärkeää vain siksi, että siitä saa rahaa tai koska ”siellä tapaa ihmisiä”. Sinulle tärkeintä on työn sisältö ja ennen kaikkea se, mitä merkitys työllä on. Välität siitä, mitä työn tuloksena maailmaan syntyy. Tunnet, että sinulla olisi paljon annettavaa ja haluat toteuttaa luovuuttasi ja omaa näkemystäsi.

Välillä olo voi tuntua sekopäiseltä, kun ei hahmota, miten eri kiinnostuksen kohteet kytkeytyvät yhteen. Ehkä ajattelet, ettei sellaista työtä ole olemassakaan, jossa ne voisi yhdistää.

Saatat olla oikeassa, sellaista työtä ei ehkä ole olemassa – ainakaan vielä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että ”nyt pitäisi unohtaa haahuilu” tai että monipuolisesta sisäisestä maailmastasi ei olisi itsellesi ja muille hyötyä tulevaisuudessa.

Syksyllä 2019 Lilico Lightworks:ssä käynnistyy kaksi kurssia, jotka auttavat selkiyttämään suuntaa ja omia vahvuuksia.

Kirjoita uusi ura -kurssilla haetaan vastauksia työelämän kysymyksiin meditatiivisen ja luovan kirjoittamisen avulla sekä keskustelemalla harjoitusten pohjalta. Saat selkeyttä siihen, mihin tehtäväsi maailmassa liittyy ja tunnet, että elämä on jälleen seikkailu. On helpompaa hyväksyä se missä olet nyt, kun tiedät, että olet oikealla polulla. Kurssi alkaa 9.9., vielä 3 paikkaa jäljellä! Ilmoittaudu kurssin sivulla.

Syksyn toisella kurssilla syvennytään Inanna-jumalattaren tarinaan ja tutkitaan feminiinistä energiaa itsessä ja maailmassa. Inanna teki matkan manalaan saavuttaakseen syvemmän viisauden, nousi takaisin ylös ja hän oli muinaisten sumerilaisten syvästi kunnioittama neuvonantaja sekä rakkauden ja maanviljelyksen jumalatar. Kurssilla peilataan työhön ja omaan elämäntehtävään liittyviä kysymyksiä myyttien avulla. Inannan avulla voi löytää syvemmän ulottuvuuden omaan elämäntehtävään ja rohkeuden ilmentää omaa näkemystä.

Kurssi alkaa marraskuussa. Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittautua mukaan jo ennakkoon laittamalla viestiä linnea@lilicolightworks.com.

Molemmat kurssit ohjaa Linnea Alho.

Linnea on kirjallisuusterapiaohjaaja, valtiotieteilijä sekä kirjailija. Linneaa kiinnostaa mm. historia, talous, kirjallisuus, mytologia, rock’n’roll ja sienet (ruokana). Täältä voit lukea lisää Linneasta ja Lilico Lightworks:istä.

Syksyn kursseilla tavataan!

Saattaisit myös pitää...